پژوهش در زمینهی فناوریهای سرگرمکنندهی تعاملی و بازیهای رایانهای به عنوان مهمترین بخش آن، در سالهای اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. علاوه بر علاقهی محققین به بررسی مزایا و نیز آثار زیانبار بازیهای رایانهای موجود، در سالهای اخیر پژوهشهای هیجانانگیزی با مشارکت متخصصین رشتههای مختلف در زمینهی توسعهی بازیهای رایانهای جدید به هدف درمان، آموزش، تبلیغات، ورزش، فرهنگسازی و ... که در یک نگاه کلی سرگرمیهای جدی (Serious Entertainments) نامیده میشوند، انجام گرفته است که مسیری نوین در پژوهشهای بینرشتهای را به خود اختصاص دادهاند.
کنفرانس سالانهی «بازیهای رایانهای؛ فرصتها و چالشها» که از سال ۱۳۹۴ به همت دانشگاه اصفهان که یکی از بزرگترین دانشگاههای جامع کشور است برگزار میگردد، محملی برای آشنایی و همافزایی و اشتراک دانش و تجارب متخصصین رشتههای کامپیوتر، فناوری اطلاعات، هنر، روانشناسی، جامعهشناسی، مدیریت، اقتصاد و ... است تا با نزدیک کردن دیدگاههای فنی، هنری و علوم انسانی، رونقبخش پژوهشهای بینرشتهای جدید باشد.
هفتمین دورهی کنفرانس بینالمللی «بازیهای رایانهای؛ فرصتها و چالشها» بهصورت آنلاین در تاریخهای ۵ و ۶ اسفند ۱۴۰۰ توسط دانشگاه اصفهان و بنیاد ملّی بازیهای رایانهای و به میزبانی مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان بهعنوان بزرگترین قطب پژوهش، آموزش و کارآفرینی در این حوزهی استراتژیک و ثروتآفرین، برگزار میگردد.
کنفرانس «بازیهای رایانهای؛ فرصتها و چالشها»
نگاه ویژهی این دوره به بازیهای رایانهای؛ رویکرد مبتنی بر شواهد اختصاص دارد و پژوهشهای مرتبط با این محورها جایگاه ویژهای خواهند داشت. جزییات بیشتر را اینجا ببینید.
کمیتهی برگزاری کنفرانس از عموم پژوهشگران، بازیسازان، صاحبان دانش و فن، مدیران اجتماعی و فرهنگی و کلیهی علاقمندان و صاحبنظران دعوت میکند با حضور خود در این رویداد پژوهشی و ارائهی مقالات و محصولات ناب خود، به رونق این کنفرانس که متعلق به تکتک آنهاست، کمک کنند.
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد . طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)